Kennismaking

Mijn studie tot klassiek homeopaat heb ik gevolgd aan de Homeopathie Academie Nederland (H.A.N.) te Almelo.
5 jaar theorie waar naast de geneesmiddelenleer, veel aandacht wordt besteed aan medische kennis, psychologie en de filosofie van Samuel Hahnemann, de grondlegger van de Klassieke Homeopathie

Aansluitend aan de theorie heb ik 2 jaar praktijkervaring opgedaan tijdens de stage periode. Toen ik de stage mocht starten, ben ik hier heel positief maar wel sceptisch aan begonnen. “Ik wilde het wel eens zien in praktijk.” Inmiddels kan ik zeggen dat ik in deze periode dikwijls heb mogen ervaren hoe prachtig de klassieke homeopathie werkt. Vooral kinderen reageren er vaak snel en
gunstig op.
Daarnaast is het elke keer weer mooi om te zien dat de patiënt niet alleen fysiek is verbeterd maar dat de homeopathische middelen ook de psychische gesteldheid gunstig beïnvloeden.

Als klassiek homeopaat RH behandel ik mensen met uiteenlopende klachten, zowel volwassenen als kinderen, waarbij geldt dat iedere mens uniek is en voor iedere patiënt een unieke behandeling wordt ingezet.
De afkorting RH staat voor Register Homeopaat. Deze onderscheidt zich van andere homeopaten omdat het behandelplan gemaakt wordt volgens de ziekteclassificatie. Dit houdt in dat de symptomen volgens een analysemodel worden uitgewerkt. Register homeopaten staan vermeld in het register aangelegd door de Stichting Hahnemann Homeopathie.
Als u hier meer over wilt weten kunt u uitgebreide informatie vinden op de site
Klassieke Homeopathie

Mocht u nog vragen hebben, meer informatie willen of een afspraak willen maken, dan kunt u mij natuurlijk altijd mailen of bellen.

Ik heb een praktijkruimte aan de Potsweg 15b in Enschede in het gebouw “Ruimte voor balans” maar ik kan ook bij u thuis komen.

Graag tot ziens!